Elien

Psychologische begeleiding

Psychologe Elien Tubbax


'We don't have to do all of it alone. We were never meant to.' - Brene Brown 


Elien is erkend psycholoog, leerkracht en - bovenal - gepassioneerd voorstander van mentale gezondheid en mens-zijn. Ze heeft ervaring in zowel klinische als schoolse settings. Jongeren (14+) en volwassenen kunnen bij haar terecht voor begeleiding en diagnostiek van uiteenlopende problematieken zoals: emotionele problemen, relatieproblemen, depressieve klachten, angsten, eetstoornissen, rouw... 


Ze werkt vanuit een integratieve aanpak, wat wil zeggen dat ze verschillende behandelmethoden integreert tot een behandelplan op maat. Een vertrouwelijke en warme relatie tussen haar en de cliĆ«nt is essentieel. Alsook een veilige omgeving waarin alle ervaringen en gevoelens welkom zijn. 


Naast individuele therapie, kan je bij haar ook terecht voor koppeltherapie of gezinsbegeleiding. Hierbij richt ze zich op het heropbouwen van verbinding tussen partners of familieleden, waarbij ieders verhaal gehoord wordt. 


Elien is erkend psycholoog door de Psychologencommissie (erkenningsnummer 932128081) en is in het bezit van een visum als klinisch psycholoog bij FOD Volksgezondheid.